Які перспективи у журнальної індустрії

5 лет назад 0

Традиційні видавництва більше не йдуть в ногу з компактними онлайновими платформами, кількість яких невпинно зростає. Журнальна галузь перетворилась на зразок типових проблем, з якими друковані видання стикаються в цифровому світі. У 2020 році індустрію очікує серйозне скорочення доходів. Перехід журналів на інтернет-публікації не вирішить фінансові проблеми, бо читачі не звикли витрачати гроші на цифрові видання, а рекламодавці менше платять за онлайнові місця.

Що чекає журнали

Скорочення доходів змусить видавців максимально скоротити витрати. Епоха гламуру й великої кількості вільних грошей, втілена у фільмі «Диявол носить Prada», отримає шанс благополучно піти в небуття. Роль шанованого й багатого головного редактора перейде до керівників з обмеженими бюджетами, які критично ставляться до фотосесій із запитами на шестизначні суми. Щоб вижити видавцям доведеться застосовувати нововведення і експериментувати з форматами.

Ряд переваг мають журнали «lifestyle». Розміщені в них статті залишаються актуальними навіть через декілька місяців після публікації. Глянцеві картинки не втрачають своєї привабливості, а інтерв'ю з митцем або 10 кращих страв з цибулі-порею довго не застарівають. Стиль життя – це вибір, який робить кожен, щоб розширити кругозір, поліпшити здоров'я, фізичну форму чи вдосконалитися в приготуванні смачної їжі. 

Новий інтернет-журнал eventukraine належить до популярної категорії «lifestyle». Створений для любителів активного дозвілля, він пропонує все найкраще з акцентами на успіху, спорті, стилі, технологіях, здоров'ї, красі, подорожах і гастрономії. Це надійний навігатор у безмежному океані ідей для приємного проведення часу. Що цікавить активних міських жителів? Все, що пов'язано з удосконаленням, розширенням інтелектуальних меж і дозвіллям.

На сторінках Event Ukraine ви знайдете огляди дизайнерських шоу, спортивних змагань, модних ресторанів і необхідних для саморозвитку книг. Вас чекають анонси хайпових івентів, надихаючі інтерв'ю з діловими й творчими особистостями, захоплюючі авторські статті та лайфхаки, підготовлені фахівцями. Усі матеріали супроводжуються гарними фотографіями й відео, чия якість доставляє візуальну насолоду. Читайте журнал Event Ukraine та створюйте свій неповторний «lifestyle»!