Жінки Херсонщини теж мають право — право на все, навіть на «серйозну» соціальну гру

5 лет назад 0

За підтримки Херсонського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в місті Херсоні, 17 грудня 2018 р., о 14.00 у Конференц-залі «Конгрес» за адресою: м.Херсон, вул.Ярослава Мудрого, 7 (2 поверх), відбудеться презентація соціальної гри «Бути жінкою».

Соціальна гра «Бути жінкою» — це настільна соціальна гра з категорії так званих «серйозних» ігор. Гра розповідає про наявні в Україні стереотипи щодо ролі жінки в суспільстві та пропонує гравцям моделі протидії дискримінації.

Героїні гри – це збірні образи, які відповідають сучасним реаліям України, що перебуває у стані війни, і де жінки активно долучаються як до громадського активізму, бізнесу, навчання, побудови стосунків та сім’ї, так і до захисту батьківщини у лавах Збройних сил України.

Проект “Настільна антидискримінаційна гра «Бути жінкою» реалізується Благодійною організацієї «Благодійний фонд «Стабілізейшн Суппорт Сервісез» за фінансової підтримки Міжнародного благодійного фонду “Український Жіночий Фонд».

Більше інформації про гру –  http://radnyk.org

Зареєструватися для участі у соціальній грі можна за цим посиланням — goo.gl/EGfKP8 . Там ви також знайдете інформацію про презентації гри в інших областях України.

 

Для отримання додаткової інформації, будь ласка,  звертайтеся: Наталія Краска, фасілітатор гри, tel.: 0501611596, e-mail: [email protected]