Кисневі коктейлі та свіжі яблука: у херсонському дитячому санаторії оновлене меню

5 лет назад 0

У комунальних закладах Херсонщини питання харчування на постійному контролі.

Організація харчування у закладах, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області, – одне із багатьох питань, що перебуває на постійному контролі обласної ради. Так, із метою відкритості та публічності цього напрямку роботи ще 3 липня 2017 року обласна рада видала розпорядження «Про розміщення інформації щодо стану організації харчування на офіційних веб-сайтах закладів, та у соціальній мережі». Це дозволяє постійно моніторити та аналізувати стан справ у сфері харчування, оперативно виявляти недопрацювання та реагувати на них.

Так, згідно вказаного розпорядження, минулого тижня усі заклади забезпечили публікації щодо харчування, а саме: фото готових страв, інформацію щодо кількості осіб, які харчуються та вартості харчування.

За результатами роботи з комунальними закладами щодо покращення харчування було здійснено наступне: в Херсонському обласному дитячому пульмонологічному санаторії «Дніпро» відбулися зміни в усталеному меню. Мова йде про те, що кисневі коктейлі будуть чергувати зі свіжими яблуками, які, до речі, вже закуплені для цих потреб.

Херсонська обласна рада