Курсанти ХДМА за допомогою квесту відшліфовують свої знання англійської (ФОТО)

5 лет назад 0

Із метою формування у курсантів творчих здібностей, логічного мислення, вдосконалення навичок спілкування англійською мовою 30 жовтня 2018 року кафедра англійської мови в судноводінні провела виховний захід з англійської мови Quest «Amazing Race» для курсантів 1 та 2-го курсів Херсонської державної морської академії.

У заході взяли участь 30 курсантів факультету судноводіння. За результатами квесту з англійської мови «Amazing Race» 29 листопада 2018 року на ранковому шикуванні начальник відділу виховної роботи Митрохина Ольга Олександрівна та заступник завідувача кафедри англійської мови в судноводінні з виховної роботи Швецова Ірина Володимирівна нагородили курсантів-переможців Дмитра Білого (111 гр.), Анатолія Полив’яного (114 гр.), В’ячеслава Борщенка (123 гр.), Дмитра Камінського (126 гр.) та Франціса Артура (213 гр.).

Учасників заходу привітали й вручили сертифікати проректор з навчально-виховної роботи ХДМА Пішко Вікторія Олександрівна та декан факультету судноводіння Нагрибельний Ярослав Анатолійович.

Організаторами заходу стали завідувач кафедри англійської мови в судноводінні Кудрявцева Валентина Федорівна та заступник завідувача кафедри англійської мови в судноводінні з виховної робити Швецова Ірина Вікторівна.

Також у проведенні квесту взяли участь викладачі Мороз Олена Леонідівна, Барсук Світлана Леонідівна, Фролова Олена Олександрівна, Бондаренко Валерія Сергіївна, Лісінчук Аліна Сергіївна разом із керівником гуртка Морського коледжу Херсонської державної морської академії Гиніною Любов’ю Іванівною, викладачем фізичного виховання Свиридою Валерієм Степановичем та фахівцем відділу організації практики, дипломування та працевлаштування Піндосовою Тетяною Сергіївною.

    Херсонська державна морська академія