Ланцюг єдності та незалежності: жителі Херсонщини провели акцію з нагоди 30-ї річниці країни

3 года назад 0

Ланцюг єдності та незалежності — так свою акцію назвали херсонці, які вишикувались о 10 годині на площі В’ячеслава Чорновола. В акції взяли участь близько сорока жителів Херсона та Антонівки.

Учасниця акції Олена Шевченко разом із сином, донькою та собакою Каспером долучилися до Ланцюга єдності. Жінка говорить, що їх родина дуже патріотична.

"На жаль, не вистачає ще нашого тата, який би із задоволенням узяв би участь у цьому заході. Ми прийшли підтримати і підняти настрій кожному, хто буде сьогодні проїжджати, проходити. Ми взяли участь у цьому заході, щоб показати, що ми з`єднані, незалежні. Слава Україні!", — каже Олена Шевченко.

За словами Антонівського старости Сергія Іващенко, сьогодні зібрались небайдужі люди, щоб висловити свою підтримку країні.

Викладачка Тетяна Грищенко прийшла на акцію разом зі своїми вихованцями та їхніми батьками. Тетяна шкодує, що вийшло так мало людей.

"Наша громада антонівська та киндійська завжди були настільки активні. Я очікувала, що прийде набагато більше людей. Але це — свято, свято, яке ми очікували не одне століття", — говорить Тетяна Грищенко.

Учасниця акції Людмила Білявська про захід дізналась від адміністрації школи.

"Наша школа із задоволенням вийшли на цю акцію. Відчувається дух патріотизму, колективізму. Ми дуже раді, що нашій Україні 30 років", — розказує Людмила.

Поліна Жуковська та Христина Панченко також взяли участь в акції. Дівчата говорять, що це весело.

"Стоїш і махаєш машинам, а вони тобі теж у відповідь", — каже Христина.

77-річна Марія Гаврильченко долучилась до акції разом з онукою. Про захід дізналися від знайомих та прийшли підтримати.

Людмила Хоменко прийшла разом із чоловіком і сином. Розказують, що завжди підтримують всі заходи, що відбуваються у місті.

"Дійсно, подобається тут бути разом з усіма, підтримуємо це свято і нам дуже подобається" , — говорить Людмила Хоменко.

suspilne.media Kateryna