Мер Херсона взявся за амброзію разом з херсонцями

3 года назад 0

Міський голова Ігор Колихаєв виконав свою обіцянку та особисто перевірив, як комунальні служби позбавили місто від заростей амброзії.
До перевірки очільник міста також долучив і самих херсонців, опублікувавши на власній сторінці у Фейсбук пост із закликом ділитись локаціями, куди так і не дістались відповідні комунальні служби.
У відповідь міський голова отримав більше 250 коментарів. Тому, за дорученням Ігоря Колихаєва, 9 серпня начальник Інспекції з благоустрою міста Олена Мазур провела розширену нараду із департаментом міського господарства, головами районних у місті рад, старостами, керівниками комунальних підприємств щодо боротьби із карантинними бур’янами.
Під час наради відпрацювали кожну адресу, яку херсонці надіслали на заклик міського голови. За порушення правил благоустрою на голів районних у місті рад і керівників відповідних комунальних підприємств склали адміністративні протоколи.
– Для відпрацювання озвучених адрес даємо вам ще 3 дні. У п’ятницю Інспекція буде виїжджати по кожній озвученій локації та перевіряти. Якщо трава буде не покошена, то будуть складатись адміністративні протоколи, і не на підрядників, а на голів районних рад. Херсонці не хочуть виправдань, вони хочуть доглянуте місто та справну роботу відповідних органів . – звернулась до присутніх Олена Мазур.
Також найближчим часом заплановані виїзди представників Інспекції з благоустрою у старостинські округи Херсонської міської територіальної громади.
Пресслужба Херсонської міської ради