Мостоперехід у Херсоні буде добудований

3 года назад 0

Після майже року переписок та бюрократичної тяганини у вересні 2020 року до Державного бюджету України вдалося включити фінансування відомого всім херсонцям довгобуду.
Мова йде про шляхопровід по просп. Адмірала Сенявіна – вул. Залаегерсег. На ці цілі Херсонському обласному бюджету виділяється субвенція у розмірі 300 млн грн.
Начебто все добре: гроші виділені, будівництво продовжується. Але, як свідчить звернення Херсонської ОДА, підрядні організації фізично не встигають виконати роботи на ці гроші. Це означає, що фінансування повернеться у бюджет, а Херсон залишиться без шляхопроводу.
Щоб забронювати кошти на добудову шляхопроводу у Державному бюджеті на 2021 рік, Ігор Колихаєв зареєстрував відповідний законопроєкт №4280. Він буде домагатися включення цієї статті видатків до бюджету у повному обсязі.
Доречи, цей законопроєкт – приклад вдалої та ефективної співпраці Херсонської облдержадміністрації з народними депутатами від Херсонщини: « Мені повідомили про проблему, я оперативно включився і є перші результати. Дуже би хотілось, щоб прикладів такої кооперації було більше. Адже тільки разом, об’єднуючи зусилля можна зробити життя в Херсоні та Херсонській області краще », — переконаний Ігор КОЛИХАЄВ .