На Херсонщині Благодійний фонд "Нам тут жити" допомагає родинам у скруті

4 года назад 0

Літо – це прекрасна пора вітамінів і свіжого повітря, купання і прогулянок. Все це вкрай необхідно для гармонійного і правильного розвитку дитини. На жаль, не всі родини можуть забезпечити якісне та повноцінне харчування для своїх дітей. На сьогодні в Нововоронцовському районі Херсонської області мешкає 50 «кризових» сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, в яких виховується 145 дітей.
З метою підтримки цих родин під час карантину директором ДП ДГ «Піонер» В’ячеславом Бєловим було прийнято рішення про надання 200 кг власно вирощених у цьому господарстві екологічно чистих томатів. Реалізувати цю ідею допомогли Благодійний фонд Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» та Нововоронцовський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які забезпечили доставку в населені пункти району та вручення допомоги. Так, 12 червня 2020 року кожна сім’я, яка опинилася в складних життєвих обставинах, отримала пакунок зі смачними свіжими томатами.
Невеличка благородна справа подарувала радість 50 родинам, дала можливість поспілкуватися, почути проблеми сімей та отримати поради, консультації та просто хороші слова.
Світ не без добрих людей, тож не будьте байдужими та долучайтеся до гарних справ!
Олена Бриж, директор НРЦСССДМ
Нам тут жити!