На Херсонщині поліцейські розшукали водія, який втік з місця ДТП

5 лет назад 0

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення, що у Великоолександрівському районі сталася дорожньо–транспортна пригода з постраждалими.

На місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що невідомий чоловік на мопеді здійснив наїзд на 16-річну місцеву жительку. Після чого з місця пригоди втік. В результаті ДТП дівчина з різними травмами була госпіталізована в центральну районну лікарню. Наразі загрози її життю немає.

Упродовж двох годин поліцейські встановили особу правопорушника. Ним виявився 19-річний місцевий житель. Поліцейські з’ясували, що хлопець керував незареєстрованим мопедом, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. В результаті не впорався з керуванням та здійснив наїзд на дівчину.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».  Призначені ряд експертиз, досудове розслідування триває.


Відділ комунікації поліції Херсонської області

Матеріали для ЗМІ

 © Херсонська область: https://hr.npu.gov.ua/news/novini/na-xersonshhini-policzejski-rozshukali-vodiya-yakij-vtik-z-misczya-dtp/