На Херсонщині провели поліцейські рейди по нічних клубах

4 года назад 0

За порушення правил щодо карантину людей поліцейські склали 8 адміністративних протоколів.
Перевірка дотримання громадянами карантинних вимог проводиться поліцією області на постійній основі. Упродовж останніх трьох днів у відпрацюванні взяли участь 52 рейдові групи, до складу яких увійшли: 157 поліцейських, працівники фіскальної і податкової служб, органів місцевого самоврядування та Держпродспоживслужби.
Рейдові групи провели 251 перевірку розважальних закладів та інших суб'єктів господарювання області щодо дотримання ними встановлених вимог до функціонування в умовах адаптивного карантину. Особливу увагу рейдові групи звертали на заклади торгівлі, нічні клуби та розважальні заклади у курортних районах області.
Поліцейські роз’яснювали представникам суб’єктів господарювання про необхідність неухильного дотримання карантинних заходів. За підсумками роботи поліцейські склали 8 адміністративних протоколів за ст.44-3 «Порушення правил щодо карантину людей» КУпАП відносно керівництва закладів та підприємців, які проігнорували вимоги діючих наразі обмежень.
Поліція продовжує контролювати дотримання діючих карантинних обмежень і нагадує: їх порушення тягне за собою не тільки адміністративну, а й кримінальну відповідальність.
Відділ комунікації поліції Херсонської області