На Херсонщині триває підготовка до нового навчально-виховного сезону

3 года назад 0

Сьогодні представники Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ! та голови однойменної з фондом партії Геннадія Лагути побували у Любимівському ДНЗ Нововоронцовської селищної територіальної громади з величезною кількістю приємних сюрпризів.
« Ви тільки подивіться на ці іграшки, їх так багато і вони таки різноманітні! Ми вдячні Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ! та голові однойменної з фондом партії Геннадію Лагуті за такі чудові подарунки. Ми впевнені, що з новими іграшками дозвілля наших дітей буде насиченим та корисним », — говорить завідуюча Любимівського ДНЗ Світлана Амелівна.
Так, малеча отримала у подарунок скакалки, м’ячі, ляльки, машинки, пісочні набори та розвиваючі ігри. Зазначимо, що наразі у дитячому садку перебуває майже 50 дітей, віком від 2-х до 6-ти років.
« Дарувати радість дітям і бачити їх щасливі очі – найбільша винагорода для нашої команди. Ми прагнемо, аби наші діти були забезпечені усім необхідним та комфортно проводили свій час у навчально-виховних закладах. Тому ми продовжимо і надалі марафон наших добрих справ, спрямований на підтримку шкіл, дитячих садків, будинків культури тощо », — наголосив голова однойменної з Фондом «НАМ ТУТ ЖИТИ!» Геннадій ЛАГУТА .