На Херсонщині відбувся баскетбольний турнір «Арабатська Стрілка — 2021»

3 года назад 0

Протягом 20-23 серпня на базі пансіоната "Сокіл" відбувся 17-й Міжрегіональний відкритий баскетбольний турнір "Арабатська Стрілка — 2021". Традиційно він видався цікавим та інтригуючим, адже баскетбольні матчі проходили у запеклій боротьбі.⠀Цьогоріч переможцем турніру стала команда "Ветеранбаскет" (м. Дніпро), друге місце посіла команда "Автоплаза-ХДУ" (м.Херсон), третіми фінішували баскетболісти з міста Павлоград.

Команди з Нової Каховки та Генічеська зайняли відповідні четверте та п'яте місця.⠀ — Для усіх команд цей турнір — гарна передсезонна підготовка до чемпіонатів України та області. Кожна з команд винесла для себе щось корисне щодо подальшої підготовки до участі у майбутніх змаганнях.
Добре, що ми збираємося вже сімнадцятий рік поспіль та не змінюємо своїм традиціям. І вже 17 років поряд з нами Іван Осташевський, який допомагає розвивати і популяризувати баскетбол у Генічеському районі.
Ми вдячні відділу культури та спорту Генічеської міської ради та його начальнику Олександру Зюмкіну за співорганізаторство у проведенні турніру, — прокоментував почесний президент Херсонської регіональної федерації баскетболу Андрій ЄВСТРАТОВ .
На завершення заходу відбулося урочисте народження переможців. Здійснити цю почесну місію було надано Андрію Євстратову та головному спонсору змагань, депутату Генічеської міської ради Івану Осташевському.
Приазовская Правда Плюс