На Херсонщині з'явився новий туристично-мистецький проєкт

4 года назад 0

У День Конституції України на Херсонщині реалізують новий туристично-мистецький проєкт. Його проведуть у Білозерському районі на Станіславських скелях.
Організатори проєкту — Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Куліша та Станіславська ОТГ.
Про це розповів один із організаторів свята, генеральний директор облмуздрамтеатру Олександр Книга : " Ідея по-особливому відзначити День Конституції прийшла давно. Ми довго готувалися до цього. І врешті решт вже дійшли до логічного завершення — обрали місце, де буде відбуватися основна частина дійства ".Станіславські скелі, за словами Олександра Книги, — неймовірне місце. Тому вирішили провести акцію саме тут. " З одного боку ми хочемо привернути увагу до туристичного потенціалу області, з іншого — привернути увагу мистецьку ".
Музика народжена країною" звучатиме 27 червня на скелях біля Дніпро-Бузького лиману. Це — концерт симфонічного оркестру разом із вокалістами. "Програма — суто українська класика, яка звучатиме у цьому незвичному місці, у природних обставинах. Там немає як звук зробити, тому концерт буде акустичним", — говорить Олександр Книга.
На свято чекають гостей з усієї області. " Ми поки не відкриваємо всього, що відбудеться цього дня, але обіцяємо, що місце, де відбуватиметься акція, ті сюрпризи, які ми підготували, сам концерт на скелях над лиманом нікого не залишать байдужими ", — каже Олександр Книга.За матеріалами Суспільне. Херсон