На Херсонщині зростає рейтинг партії "НАШ КРАЙ"

3 года назад 0

У зв'язку зі зростанням рейтингу політичної партії "НАШ КРАЙ", на Херсонщині активізувалися акти вандалізму від політичної сили, яка з кожним днем все більше розчаровує електорат і втрачає свої позиції.
Так на території Голопристанського району політичні хулігани почали займатися вандалізмом і нищити білборди нашкраєвців. Одне із сучасних джерел визначає вандала, як такого, " що навмисно чи внаслідок неуцтва руйнує власність, що належить іншій особі суспільства. Таке руйнування відбувається імпульсивно, під впливом ситуації… ".
Таким пусковим гачком для вандалів, стало значне підвищення рейтингу політичної партії «НАШ КРАЙ», яке демонструють соціологічні зрізи. На Херсонщині, нашкраєвці очікувано вирвалися в лідери перегонів, пропустивши вперед лише «Слуг Народу» та блок ОПЗЖ.
Згідно з вибіркою соціологічного центру "Громадська думка", трійку лідерів, які гарантовано входять до Херсонської обласної ради, замикає "НАШ КРАЙ" з результатом 11,9%.
За оцінкою соціологів, партії вдалося додати голосів виборців, зібравши у свої ряди команду людей, які користуються повагою за свою позицію і справи, які вони роблять у громадах.
Тож поки вони руйнують, НАШ КРАЙ працює! ХОО ПП «НАШ КРАЙ»