Намистинка Херсонського державного університету

4 года назад 0

Так ректор Херсонського держуніверситету Олександр Співаковський назвав Академічний ліцей ім. О. В. Мішукова Херсонської міської ради при ХДУ, під час зустрічі з батьками ліцеїстів:
— Зустрівся із батьками наших ліцеїстів, говорили про освітні реалії, майбутнє молоді та її безпосередній вплив на розвиток держави.
Херсонський державний університет безперервно розвиває свою інфраструктуру і ми хочемо, аби молодь навчалася у нас, отримувала якісні освітні послуги та залишалася на Херсонщині, а головне — була впевнена, що на кожного чекають робочі місця!
Головним нашим суб’єктом є саме молода людина і на вході вона має певну вартість. Для студента важливим є навіть не диплом, а власна капіталізація!
Відкриття нових факультетів, освітніх та інформаційних центрів, удосконалення матеріально-технічної бази, відкриття Академічного ліцею при ХДУ, видання журналів та часописів, міжнародні проєкти, програма подвійних дипломів, започаткування «Університету третього покоління», безліч семінарів, тренінгів, конференцій — це результат наполегливої та ґрунтовної праці не одного покоління людей.
Завжди варто пам’ятати: щастя — це баланс між амбіціями та бажаннями і можливістю їх реалізації, — наголосив Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ .