«Наш край» долучився до порятунку дитячого пляжу в Скадовську

3 года назад 0

Представники партії "Наш край" долучились до наведення ладу на занедбаному дитячому пляжі у Скадовську. Про це розповіла  голова Скадовської районної організації ПП «НАШ КРАЙ» Людмила Козлова.

Вирваними з м’ясом парапетами, понівеченими лавками, бур’янами і сміттям зустрічає відпочивальників  — місцевих і приїжджих — пляж, який називають у Скадовську Дитячим (Східним). Розташований в стороні від центрального пляжу, він колись був улюбленим — і у приїжджих відпочивальників, і у місцевої малечі. Та зараз замість людей, цю запущену місцину облюбували голуби, які мостять гнізда в камці, що вже невідомо коли прибиралася міськими службами. Скадовська громада, занепокоєна такою ситуацією, почала бити на сполох, закликаючи до совісті міської влади й вимагаючи звернути увагу на цей об’єкт інфраструктури Скадовська —  дитячого курорту державного значення.  

«Разом із однопартійцями, яким небайдуже  життя нашого міста, ми долучилися до вирішення проблеми дитячого пляжу. Сьогодні ми робимо все від нас залежне, аби ситуацію «не заговорили» й надалі будемо супроводжувати проект до його логічного завершення. Адже наші діти разом із батьками достойні цивілізованого відпочинку – комфортного і безпечного» , — наголосила Людмила Козлова.  

Міський голова Олександр  Яковлєв був змушений відреагувати на ініціативу громадськості і включити дитячий пляж до переліку об'єктів утримання.