Олешківський район Херсонщини вже пожив "по-новому"

4 года назад 0

Так, красиво «по-новому» обіцяв пожити олешківцям ще у 2015 році кандидат у депутати Херсонської обласної ради Євген Рищук, тоді – палкий прихильник Петра Порошенка.
Почитайте і згадайте обіцяне: тут і залучення іноземних інвестицій, і створення сприятливих умов для розвитку підприємництва, і створення інфраструктури для туристичного бізнесу…
Повірили – обрали. І що? Багато заробили на цьому жителі Олешківського району? А дарма – ці ж кошти обласний депутат обіцяв витратити на соціальний захист, комунальне господарство, на освіту, медицину та культуру!
Що ж: не заробила громада за п’ять років грошей – немає чого і питати… про інші конкретні обіцянки обласного депутата:
— де ж в Олешках стоять нові цехи по переробці овочевої продукції, поліетилену, пелетів та брикетів? А новий сільськогосподарський ринок біля села Саги, де селяни могли б реалізувати вирощену продукцію — вже працює?
Чи може лікарні Олешківського району вже забезпечені найсучаснішим медичним обладнанням – томографами та маммографами?
Чи вже запрацював у районі сучасний сміттєпереробний завод? А як працює мережа соціальних продуктових магазинів, створена для забезпечення населення дешевими продуктами харчування? Можна їхати в Олешки скуплятися?
Не вийшло, не встиг, не виконав – ну, нічого, ще пообіцяє – на наступні п’ять років! Тепер на посаду хоче нову, а обіцянки ті самі – старі:
А що, в Олешківському районі люди знову повірять, почекають, житимуть і далі «по-новому»… Чи вже хочуть пожити по-людськи?
Обіцяє обіцяти Євген РИЩУК