Павло Павліш про бажання дати Херсону гарного кандидата в мери

4 года назад 0

Про це, та на інші теми херсонські журналісти з Інтернет видання «Новамедіа» нещодавно поспілкувалися з народним депутатом України (округ №182) фракція «Слуга Народу» Павлом Павлішем. …Особливо було цікаво дізнатися про систему формування списків партії СН на місцевих виборах, про імовірний конфлікт з головою Херсонської ОДА, про висування Юрія Кирилова кандидатом в мери Херсона тощо.
Павло Павліш, народний депутат від СН, якого багато хто з місцевих прихильників Зеленського хотів би бачити на посаді очільника обласної організації партії «Слуга народу».
Але партія обрала іншого, колишнього керівника президентської та парламентської компанії Юрія Соболевського. Павло каже, що пан Юрій був обличчям ЗЕ-команди на Херсонщині і тому обрання саме його – закономірний крок.
Павло Павліш підкреслив, що в списках буде багато нових облич, але зазначив, що це не означає, що ті, хто був депутатом не зможе потрапити до виборчого списку партії СН.
Щодо кандидатури на посаду міського голови нардеп підкреслив, що є бажання «дати» місту гарного кандидата в мери. Про імовірний конфлікт нардепів та голови ХОДА, категорично заявив: є обговорення, а не конфлікт.
Журналісти з Інтернет видання «Новамедіа» спілкувалися з Павлом напередодні парламентського тижня, коли він їхав до столиці, тому інтерв’ю записували за допомогою додатка Zoom: