#ПрацюйТанцюй з Монатіком: 10 виграних квитків ХМСТЦ передали на благодійність (ВІДЕО)

5 лет назад 0

Хіт FM проводив акцію спільно з українським співаком Монатіком. Для участі необхідно було зняти відео під улюблений хіт Монатіка на своєму робочому місці.

Співробітник Херсонського Морського Спеціалізованого Тренажерного Центру при ХДМА — Олена Герасименко, побачивши оголошення, запропонувала своїм колегам взяти участь в конкурсі, і у відповідь отримала палаючі очі і позитивну відповідь!

Три дні тренувань і відео готове!

Дружня атмосфера, креативна ідея, творче натхнення — привело колектив ХМСТЦ до ПЕРЕМОГИ!

Змагалися учасники акції за 10 білетів на сольний концерт Монатіка, який відбудеться в м.Київ вже 1 червня!

Директор Херсонського Морського Спеціалізованого Тренажерного Центру при ХДМА Сергій Дудченко розповів журналістам, що колективом було прийнято рішення виграні 10 білетів віддати дітям-сиротам в КЗ «ГІМНАЗІЯ ІМ.Т.Г.ШЕВЧЕНКА» Херсонської обласної ради.

Окрім того, ХМСТЦ організовує за свій рахунок трансфер дітей та їх перебування в Києві.

  

Виважено переможці підійшли і до розприділення білетів між вихованцями закладу.

Спочатку обрали 6 дітей, круглих сиріт, а інші 4 білета розподілили шляхом жеребкування серед кращих учнів навчального закладу.

Тож, ініціатор творчого конкурсу Олена Герасименко разом з керівником ХМСТЦ Сергієм Дудченком завітали до закладу та особисто подарували дітям білети на концерт. Неймовірний, а найголовніше приємний сюрприз, вразив дітвору, тож вже 1 червня здійсниться мрія багатьох саме для них.

Однак на цьому сюрпризи не закінчуються. Окрім концерту, дітям вдасться потрапити на генеральну репетицію артиста!

«Ми дуже раді за ХМСТЦ, що вони перемогли в конкурсі від Монатіка, і безмежно вдячні, що вони вирішили розділити цю перемогу разом з нашими дітьми. Ми вдячні, що є такі організації, які допомагають дітям-сиротам і які роблять їх життя яскравіше і не дають їм почувати себе обділеними в цьому житті», — ділиться враженнями директор комунального закладу «Гімназії ім. Т. Г. Шевченка» Сагайдак Володимир Петрович.

А Сергій Дудченко разом зі своєю командою радить вірити в дива, але й самим не забувати створювати їх для тих, кому вони так необхідні в житті…

Далі буде…

Вже після концерту поспілкуємося з дітьми, аби почути про їх враження…