Проблемні питання херсонських селищ

4 года назад 0

Жителі селищ Інженерне та Наддніпрянське знайомляться з командою «Нам тут жити», а команда Ігоря Колихаєва — з проблемами цих населених пунктів!
Поки дітей розважали аніматори, дорослі окреслили наболілі проблеми :
— водопостачання та водовідведення: зношеним системам селищ — понад 70 років, мешканці платять подвійний тариф за водовідведення, бо влада м. Херсона не приймає мережі на свій баланс;
— електромережі не приймає на баланс а ні місто, а ні область, від того і проблеми, зокрема, з освітленням вулиць;
— багатоповерхівки в маленьких селищах важко самостійно утримувати місцевим ОСББ, особливо коштів не вистачає на ремонт дахів;
— під'їзні та внутрішні дороги Інженерного і Наддніпрянського — у плачевному стані!
Сподівання жителі селищ покладають на команду "Нам тут жити", бо довіряють самому Ігорю Колихаєву, а також представникам його партії.
Так, з Юрієм Рожковим, за сприяння Міжнародних фондів, протягом багатьох років поспіль, оновлювали матеріальну базу освітніх закладів, селищної ради. Об'єднавши засоби з бюджетів різних рівнів, ремонтували дорогу до Інженерного. Галина Лугова долучилась до проведення розважальних свят і навчання вчителів селищ.
Проблем — дійсно багато, але усі цілком можна вирішити, — вважають члени команди "Нам тут жити". Для цього треба підійти до справи по-господарськи, зробити аудит і почати працювати!
Добро переможе — громадська платформа Юрія Рожкова