Стало відомо, які юні інспектори руху в Херсоні — найкращі

7 лет назад 0

У Херсоні відбувся обласний зліт загонів юних інспекторів руху. В змаганнях взяли участь найкращі команди ЮІР навчальних закладів Корабельного, Дніпровського, Суворовського, Великоолександрівського, Великолепетиського, Білозерського та Олешківського районів.

Виступи юних інспекторів руху оцінювало журі, до складу якого увійшли працівники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху обласного главку поліції, представники Управління патрульної поліції в м.Херсоні, управління освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації та автошколи «Світлофор». Всі команди-учасниці добре підготувалися до змагань, тож компетентному журі було досить важко визначитися з призерами.

 

Змагання складалися з кількох етапів. Найбільш цікавим та видовищним був конкурс агітбригад. Глядачі із захопленням спостерігали, як команди демонстрували оригінальність та майстерність у викладенні Правил дорожнього руху.

 
За підсумками змагань переможцем стала команда Херсонської гімназії №1, яка представляла Корабельний район. Другими стали команди Великоолександрівського району, Херсонська гімназія № 6 (Суворовський р-н) та Антонівська ЗОШ № 18 (Дніпровський р-н). Третє місце посіли команди Білозерського, Олешківського та Великолепетиського районів.
Команда-переможець представлятиме Херсонщину на Всеукраїнському конкурсі юних інспекторів руху, який відбудеться у вересні. 

Відділ комунікації поліції Херсонської області