Тема агресії та булінгу не оминула і херсонську морську академію — тепер курсанти знають, як реагувати на усілякого роду негатив (ФОТО)

5 лет назад 0

Тиждень права у Херсонській державній морській академії завершився районною конференцією «Неповнолітні — Суспільство – Закон», яка відбулася 13 грудня 2018 року в актовій залі навчального корпусу №1. На захід завітали: голова Суворовської районної у м. Херсоні ради Задніпряний Андрій Вікторович;  заступник начальника відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Херсонській області Марчук Олена Вікторівна; заступник начальника відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Херсонській області Сікальчук Анатолій Миколайович;  старший інспектор Суворовського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Херсонській області Караванова Наталія Олександрівна; практичний психолог Херсонського обласного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Пшенична Світлана Вікторівна; начальник відділення групи піротехнічних робіт аварійно–рятувального загону спеціального призначення Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій у Херсонській області Сіроштан Сергій В’ячеславович, студенти закладів вищої освіти Херсонщини, заступники керівників закладів освіти з НВР, соціальні педагоги, психологи.

Учасники  конференції обговорили причини та наслідки булінгу, форми відповідальності неповнолітніх, розглянули види агресії, повідомили юнакам і дівчатам про очікувані зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення. Молоді люди побачили різні вибухонебезпечні  пристрої та отримали поради щодо поводження з ними, а також почули рекомендації щодо реагування на агресивну поведінку.

Проректор з навчально-виховної роботи Пішко Вікторія Олександрівна подякувала учасникам заходу за плідну роботу і закликала  курсантів неухильно дотримуватися законів.

 

 

 

Херсонська державна морська академія