В Херсоні діти створять своє місто мрій

3 года назад 0

11 вересня об 11:00 у міськраді відбудеться третій етап акції “ХЕРСОН’Є” зі створення візії майбутнього міста Херсона.
Цього разу креаторами візії виступатимуть діти зі своїми бажаннями, мріями і уявленнями, зазначає головний архітектор Херсона Ігор Юрчак.
Запрошуємо дітлахів віком 5-10, які спільно малюватимуть на великій, 5м х 5м, контурній мапі Херсона свій власний Dream Town, підказуючи дорослим, яким комфортним він може стати для нас усіх.
Міська акція “ХЕРСОН’Є” зі створення майстер-плану міста проходить у кілька етапів. Мета її – отримати комплексне бачення нового архітектурного плану Херсона від усієї громади.
Перший етап програми з оновлення архітектурного плану Херсона проходив у форматі воркшопу – за 6 столиками за різними напрямками (транспорт, інженерна інфраструктура, рекреаційні зони, історична частина міста, житлові території, бізнес та промисловість) відбулися обговорення сильних та слабких сторін міста, його потенціалу та можливостей.
Під час другого етапу архітектори і містобудівники почали створювати безпосередньо візію майстер-плану міста, яка має бути імплементована в оновлений генплан.
Пресслужба Херсонської міської ради