Валерій Літвін: ми змусимо місцеву владу чути жителів та дотримуватись законів

4 года назад 0

 Як повідомив голова ГО «Єдиний Щит» Валерій Літвін, юристами організації за зверненням жителів вулиці Лютеранська до Громадської організації "Єдиний Щит" здійснювалось оскарження рішення Херсонської міської ради про незаконне перейменування вул. Лютеранська на вул. К. Гандзюк. 27.07.2020 Верховний Суд по справі 540/427/19 залишив без змін рішення Херсонського окружного адміністративного суду від 10.05.2019 та постанову П’ятого апеляційного адміністративного суду від 06.11.2019, якими раніше було визнано незаконним перейменування вищезазначеної вулиці. На теперішній час, рішення Верховного Суду є остаточним.
Більш детально про правові підстави визнання рішення Херсонської міської ради незаконним в найближчий час розкажуть юристи  ГО «Єдиний Щит» Юрій Сначов та Євгенія Беженар.

Голова ГО «Єдиний Щит» вважає, що багато видатних жителів м. Херсона мають право бути увічненими в назвах вулиць, але без політики та в законний спосіб.

Генерал-майор Валерій Літвін вважає, що громадськість може і повинна примушувати місцеву владу чути жителів та дотримуватись Закону.