Вісім приймальних відділень лікарень на Херсонщині відремонтують до кінця року

4 года назад 0

Стали відомі попередні переможці аукціонів з реконструкції приймальних відділень в п’яти опорних лікарнях Херсонської області, проведених Департаментом розвитку територій облдержадміністрації. Інформацію про них 6 липня оприлюднили на порталі публічних закупівель «Прозорро».
Найбільше охочих запропонували взятися за реконструкцію частини будівлі з прибудовою приймального відділення екстреної медичної допомоги в Скадовській центральній районній лікарні. З-поміж семи учасників аукціону найнижчу вартість робіт запропонувало ТОВ «Мегабуд-БК» з села Сонячне, розташованого під Кропивницьким – 8,66 млн грн з ПДВ. При очікуваній вартості робіт майже в 10,5 млн грн.
Це ж підприємство визнано переможцем аукціону з реконструкції приймального відділення головного корпусу Херсонської міської клінічної лікарні імені О. С. Лучанського. За ці роботи воно має отримати 9,35 млн грн.
Тендерні пропозиції на реконструкцію відділення в Бериславській ЦРЛ подали 6 учасників. Попереднім переможцем аукціону оголошено ТОВ «НСУ Дніпроелектромонтаж» з Нікополя. Підприємство запропонувало виконати роботи за 6,78 млн грн при початковій вартості майже в 8,5 млн грн.
У Генічеській і Каховській ЦРЛ переможцем аукціону стало ТОВ «Інвестиційно-будівельне підприємство «Гарант» з Нової Каховки. Вартість робіт у Генічеську становить майже 9 млн грн, у Каховці – майже 6,3 млн грн.
Ще не визначені переможці аукціонів з реконструкції відділень Херсонської обласної клінічної лікарні обласної ради, Херсонської міської клінічної лікарні ім. Є. Є. Карабелеша і лікарняного комплексу №2 у Новій Каховці.
Нагадаємо, що Херсонська ОДА включила до програми «Велике будівництво» реконструкцію восьми приймальних відділень екстреної медичної допомоги в опорних лікарнях області.
Всі роботи планується завершити до кінця 2020 року. Олег БАТУРІН Новий День