У Генічеському районі Благодійний фонд Альберта Черепахи на варті шкільних потреб громади

3 года назад 0

Перше вересня – не просто початок осені. Для учнів, їхніх батьків та вчителів це справжнісіньке свято – День знань.
Воно наповнене урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, сподіваннями та мріями. Для усіх здобувачів освіти – від маленьких першокласників до майбутніх випускників шкіл на святковій лінійці лунає перший дзвоник у новому навчальному році. Атмосфера наповнена щирістю, добротою та радістю. Бо ж попереду в учнів багато цікавого, яке вони будуть пізнавати в колі однокласників та мудрих наставників – педагогів.
Традиційно цього дня Благодійний фонд Альберта Черепахи на чолі з його засновником Альбертом Вікторовичем не залишається осторонь першовересневих урочистостей у Генічеській громаді. Цьогоріч відомий в окрузі меценат відвідав святкові лінійки, які відбулися у Генічеському ліцеї та міському закладі загальної середньої освіти №1. Виступаючи перед присутніми, Альберт Вікторович побажав учням блискучих успіхів у підкоренні вершин знань, вчителям – педагогічної мудрості та наснаги, батькам – терпіння, сил та енергії у вихованні власних дітей.
Добре розуміючи, що навчальні заклади в сучасних умовах потребують матеріальної підтримки ззовні, благодійник презентував подарунки. Так, ліцею в особі його директора Олени Анатоліївни Федосової він вручив дороговартісний потужний пилосос німецького виробництва. Як зазначила Олена Анатоліївна, ліцей неабияк потребував такого технічного пристрою. Адже в умовах Нової української школи в початкових класах використовуються великі килимки, на яких з дітьми проводяться різноманітні розвиваючі та виховні заняття. Однак доглядати за ними нелегко. Віднині це питання не буде гостро стояти в ліцеї.
Генічеському ЗЗСО №1, яким успішно керує Оксана Анатоліївна Дзугань, Альберт Черепаха пообіцяв уже найближчими днями за свій кошт облаштувати пандус для осіб з особливими освітніми потребами. Оскільки шкільне навчання в Україні має бути доступним для усіх без винятку здобувачів освіти.
Тож нехай новий навчальний рік для учасників освітнього процесу буде щасливим та результативним. А Благодійний фонд Альберта Черапахи завжди стоятиме на варті шкільних потреб Генічеської громади.