У Херсоні відбувся мітинг працівників «Херсонелектротранс»

7 лет назад 0

Два тролейбуси привезло працівників КП «Херсонелектротранс» до будівлі міськради. В. о керівник підприємства, депутат Херсонської міськради Єгор Устинов нагадав, з якої нагоди зібрались страйкарі.

Мітингувальники протестували проти того, що в п’ятницю, 7 липня, на сесії міськради депутати не проголосували за порядок денний та сесія не відбулася. Адже одне із питань було «Про виділення компенсації за пільговий проїзд» у розмірі близько 8 млн грн. Через що працівники КП «Херсонелетротранс» не отримали заробітну плату – з одноденною затримкою.

Далі делегація на чолі з Єгором Устиновим та ще декількома представниками КП «Херсонелектротранс» направилися до кабінету міського голови. Та на шляху до мера з ними стався неприємний казус – вони застряли в ліфті через перевантаження.

Вибравшись із «ліфтового заточення» , керівництво нарешті добралося до пункту призначення. Але голова Херсонської міської ради – Володимир Миколаєнко відреагував на незваних гостей з обуренням.

Після обурень, міський голова все ж таки вийшов до людей на вулицю, які в свою чергу накинулися на Володимира Васильовича з претензіями.

«Це політичні ігри. Ну, знаєте є політичні партії, які сьогодні намагаються зробити таким чином, щоб спонукати владу до проведення позачергових виборів. Вони ображені, вони не отримали тієї влади. От це от, знаєте, вертикаль політична, вона нажаль відкладається на цих проблемах», — коментує Миколаєнко.

Все закінчилося тим, що міський голова пообіцяв скликати сесію у середу, цього тижня, щоб все таки розглянути питання, до яких діло не дійшло минулої п’ятниці.