У Олешківській райраді вирішували питання матеріального забезпечення закладів освіти та культури

4 года назад 0

9 вересня у ході підготовки до 52-ї позачергової сесії районної ради, відбулося засідання постійної комісії з питань науки, освіти, культури, молоді, спорту та взаємодії із ЗМІ. До порядку денного засідання були внесені та розглянуті важливі питання щодо розвитку закладів освіти та культури.
У роботі комісії взяли участь голова районної ради Павло Потоцький, заступник голови районної ради Костянтин Буганов, радник голови Людмила Шелудько, начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Олександр Зарівний, виконуючий обов’язки директора комунальної установи «Центр по обслуговуванню установ та закладів освіти району», депутат районної ради Микола Литвиненко, директор Олешківського спеціалізованого закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням іноземних мов Ігор Сидоренко директор Олешківського закладу загальної середньої освіти №3 Алевтина Івашкова.
Вів засідання заступник голови постійної комісії Роман Чухалов. Депутати Людмила Паролова, Наталія Місько, Олександр Скибінський, а також запрошені на засідання розглянули та обговорили проекти рішень про внесення змін та доповнень до районної програми «Розвиток освіти Олешшя – інвестиції в майбутнє району» на 2018-2019 та 2020 роки, про внесення змін до рішення LI сесії районної ради VII скликання від 04 серпня 2020 року № 934 «Про мережу закладів загальної середньої освіти та позашкільних навчальних закладів Олешківського району на 2020-2021 навчальний рік», про внесення доповнень до рішення ХLІХ сесії районної ради VII скликання від 31.03.2020 р. № 876 «Про затвердження переліку платних послуг на 2020 рік КЗ «Олешківський районний центр культури та дозвілля ім. Т.Г. Шевченка».
Після детального опрацювання проектів рішень члени постійної комісії рекомендували винести ці питання на розгляд президії та сесії районної ради.
Олешківська районна рада постійно дбає про розвиток галузей освіти та культури району. Вирішуючи питання матеріально-технічного забезпечення загальноосвітніх закладів і закладів культури ми дбаємо про щасливе майбутнє дітей нашого району – сказав очільник районної ради Павло Потоцький, підбиваючи підсумки роботи постійної комісії.
Олешківська райрада