Єгор Устинов: Будуймо разом розвинену Україну та бережімо надбання, які вже маємо

4 года назад 0

Депутат Херсонської міської ради, лідер Херсонської регіональної організації ПП ОПЗЖ Єгор Устинов привітав школярів та студентів, вчителів та батьків з Днем знань і початком навчального року:
— Для когось рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній для всіх – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, посмішками батьків та вчителів.
Період школярства та студентства залишається у пам’яті кожної людини назавжди. 1 вересня ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів та викладачів. Велике спасибі вам за тепло сердець, бездоганне виконання відповідальної місії виховання молоді в дусі любові до України та до людини як найбільшої гуманітарної цінності.
Карантин, який довелося пережити нам усім навесні, зайвий раз показав, наскільки важливим для людини є не тільки сам процес отримання знань, а й супутні йому процеси – спілкування та співробітництва. Наскільки важливою є роль вчителя, як Наставника, а не просто ретранслятора наукових теорій.
Одним із напрямів діяльності нашої політичної сили є розбудова соціальної держави, в якій буде реалізована можливість усім громадянам навчатися рідною мовою; заклади професійно-технічної освіти підтримуватимуться з держбюджету, а псевдореформи, які знищують українське освітянство, будуть припинені назавжди! Тож будуймо разом розвинену Україну та бережімо надбання, які вже маємо , — закликав Єгор УСТИНОВ .