З автівки херсонця викрали 120000 тисяч гривень

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 737 заяв і повідомлень, серед яких 154 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 3 дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, в результаті яких одна людина загинула та 2 чоловіка отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 185 адміністративних протоколів, з них 11 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Скадовське відділення поліції  звернувся 38-річний місцевий мешканець. Він розповів, що біля одного з продуктових магазинів кілька невідомих чоловіків із застосуванням фізичної сили заволоділи у заявника мобільним телефоном марки "Самсунг". За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 34-річний водій. Чоловік розповів, що залишив свій автомобіль "Мерседес-Бенц" на майданчику біля одного з кафе, яке знаходиться по автодорозі Одеса – Мелітополь поблизу с. Чорнобаївка. Та за час відсутності заявника невідомий злодій викрав із салону автівки гроші в сумі 120000 гривень. Проводиться перевірка.

В чергову частину Генічеського відділу поліції  звернувся 67-річний місцевий житель. Пенсіонер розповів, що в його будинок проник невідомий зловмисник та здійснив крадіжку грошей в сумі 19000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області