За чий рахунок митники у Херсоні гуляли?

4 года назад 0

Як написав херсонський журналіст, відомий своїми прискіпливими розслідуваннями, днями херсонська митниця гуляла в елітному "Шаде".
Баяни — не рвали, балалайками — не бринчали, а запросили, як по Фрейду, "Мозги" і Настю Каменських. Журналісти напевно знають точно, бо пишуть, що тільки концерт обійшовся у 25 тисяч у.о. У скільки ж вилився весь бал-маскарад, схоже, ще не сказали…
А ось до пана начальника митниці Щуцького у херсонської прогресивної спільноти питання залишилися. Головне, — це на чиї «шиші кутили»?
Може, на особисті пана головного митника? Тоді питань немає. Бо він людина не бідна — міг відкрить тумбочку, а що там — самі знаєте. А якщо тумбочки в нього немає, то є золота банківська картка — спитайте в журналістів, вони точно знають!
Хоча може головний митник бідний і злі люди наговорюють на людину? Пам’ятаєте, історію з його легендарним і аристократичним "Бентлі", а ви думали, яка машина має бути у такої людини?
Правда від цього красеня, начальник митниці потім чомусь, відкараскався, як від "нерідного". Ми віримо людині, писав, що "сирота" — значить "сирота". Якщо це так, тоді гроші, виділені на банкет були точно не його, тоді чиї, а може від хабарів на митниці.
Ось тільки чомусь сором'язливо мовчить Щуцький, а для херсонської прогресивної спільноти «спонсор митної гулянки» так і залишається утаємниченим…
Кіндрат ПИЖЕНКО