Зеленського просять допомогти знизити рівень злочинності в Херсоні

4 года назад 0

Житель Херсона Євгеній Яковлєв зареєстрував електронну петицію до Президента України. Називається вона «Встановити в місті Херсон першу в Україні нормальну, централізовану систему відео спостереження, фіксації».
Чоловік просить Президента допомогти нашому південному місту знизити реальний рівень злочинності. Далі – текст петиції зі збереженням граматики та пунктуації:
«Пропоную створити централізонану систему відеоспостереження з штучним інтелектом. Хай вона поки не буде розпізнавати обличя, зате єлементарно може фіксувати номерні знаки автівок. Вести облік автівок які в'їхали до міста, які покинули місто. Веси постійну відео, аудіо фіксацію. То не так багато коштуе якщо не красти. Херсон не велике місто і завжди "обділене" увагою "Киева". Дякую».
Станом на 25 червня петицію (звернення зареєстровано 4 травня) підписали 59 осіб з необхідних 25 тисяч. Збір підписів триватиме ще 40 днів. Якщо назбирається необхідна кількість підписів, то Президент має таку петицію розглянути та винести своє рішення. Олена ПІМЕНОВА Підтримати її можна за посиланням https://petition.president.gov.ua/petition/94810