Азовська регата: креатив і почуття гумору, які можуть привести для перемоги

3 года назад 0

Цього літа на Арабатській Стрілці і в Генічеську буде дуже цікаво. Раніше ми вже писали про фестивалі та заходи, які заплановані на майбутнє. Так ось фестивалю-змаганням «Азовська регата 2021» покладено офіційний старт – організатори виступили с заявою, в якій оголошено точну дату проведення, і правила змагань. Більш точний і детальний регламент скоріше за все можна буде побачити трохи пізніше, і ми будемо тримати вас в курсі. А в цій статті спробуємо трохи розказати про цей фестиваль, а також просимо вас бути більш активними в обговореннях наших публікацій та ділитись своїми думками. В даному випадку правильним буде висловлювання відомого мореплавця капітана Врунгеля, який казав, що назва судна грає досить велику роль в тому, як воно буде плавати. В нашому випадку дуже важливим буде ступінь креативності з яким учасники підійдуть до конструювання свої плавальних засобів. Адже обмежень в цьому дуже мало, учасники можуть використовувати заводські плавзасоби, модернізуючи їх, або конструювати повністю з нуля все, що дозволить їм матеріальна база та політ фантазії. В якості «двигуна» або його аналогів можна використовувати тільки мускульну тягу команди, тому трюк Врунгеля з шампанським тут не пройде, але не забувайте, що в його команді був матрос Фукс, який завжди мав план. 

В зв’язку з тим, що раніше в нас не проводились подібні заходи, у багатьох є дуже багато питань, на які ми спробуємо відповісти. Основною повісткою аналогічних фестивалів-змагань є розважальний фактор. В світі щорічно проводяться різні, іноді на перший погляд трохи чудернацькі змагання, які завжди дуже веселі, дають можливість учасникам використати свій потенціал і продемонструвати креативність, глядачам дарують незабутні і головне позитивні емоції, і популяризують місцевість проведення. Напевно ви бачили як люди спускаються з гори на всьому, що може прийти на думку. Використовують і ванни і старі холодильники, і ліжка на колесах і ще багато інших речей. Схоже дійство проходить в Ужгороді. Доречі, організатори  Азовської регати  тісно співпрацюють з організаторами  Ужгородської регати , отримують необхідні консультаціі та запозичують досвід.

Умови участі в «Азовській регаті» дають ще більший простір для творчості і реалізації інженерних замислів. І саме головне подібні фестивалі генерують максимум можливого колориту, який с кожним роком проведення автоматично становиться місцевим. А для розвитку і популяризації цілорічного курортного мині-регіону Арабатська Стрілка – Генічеськ подрано якнайбільше фестивалів, концертів, спортивних змагань різного рівня і просто цікавих подій. Особливо саме автентичних, які будуть запам’ятовуватись своєю незвичайністю. Тому фестиваль змагання «Азовська регата» – це тільки перша ластівка, початок і тенденції правильні, і головне не зупинятись, а рухатись вперед.

Взяти участь зможуть всі бажаючі, навіть саме ви – хто читає цю статтю! Збирайте команду, кількістю не більше 5-х, та починайте будувати свій «наутілус». Капітана можна обирати за правилами берегового братства, папуга не буде рахуватись за учасника, якщо не буде допомагати гребти, а тільки розмовлятиме. Внесок для участі в розмірі 1000 грн – це не дуже великі кошти, але вони складатимуть призовий фонд, тому переможці мають шанс заробити на пиво, шашлики і кілька солідних походів до бару або ресторану. Співорганізатори,  Генічеська міська рада  і  ГО «Асоціація гостинності Генічеського району»  запевняють, що все це дійство варте того, щоб як мінімум прийняти в ньому участь. Також у «Азовської регати» є і будуть спонсори, які забезпечать додаткові і заохочувальні призи. Маємо надію, що переможцями, у підсумку, стануть всі!    

 

Заявки на участь для команд приймаються за посиланням: Реєстрація учасників “Азовська регата”

або за номерами:

+380681540434 +380669477171 +380509130253

Email: namore.vse@gmail.com

Джерело:  https://namori.com.ua