“Біла Криниця” – володар Кубка Великоолександрівського району

3 года назад 0

12 вересня 2020 року на стадіоні «Колос» в смт Велика Олександрівка відбувся фінальний матч на Кубок Великоолександрівського району по футболу серед аматорів. За почесний трофей боротьбу вели футбольні команди з Білої Криниці та   “Інгулець” з Новодмитрівки, Старосілля.

ФК «Біла Криниця» – ФК “Інгулець” Новодмитрівка,  Старосілля   – 2:0 (1:0)

Арбітр Сергій Тєтєрев (смт Велика Олександрівка)

 Асистенти арбітра Вадим Залевський (смт Біла Криниця), Володимир Наточій (с. Новодмитрівка)

  ФК «Біла Криниця»:   А. Скирденко, І. Іванчук, А. Жаботенко, С. Кулик, С. Доброгаєв, В. Діденко, Я. Цапенко, М. Скрипніченко, С. Олійник, В. Кузьмін, Р. Романенко. На заміну виходили А. Крамар, Ю. Білоконь.

ФК “Інгулець” Новодмитрівка, Старосілля: В. Зузанський, Д. Калянов, Д. Цвігуненко, М. Калянов, Р. Боровик, Д. Ситарук, О. Поспілько, А. Чекамов, Д. Гарбуз, О. Шмідт, А. Горбунов. На заміну виходили О. Чапленко, М. Стехальський, В. Дорофеєв.

Голи забив В. Кузьмін – 2 (21 хв.; 73 хв.).

Кращими гравцями матчу визначено В. Кузьміна «Б. Криниця» та О. Шмідта «Інгулець».

Кращим бомбардиром турніру, з трьома забитими голами, став гравець «Інгульця» Андрій Горбунов.

Матч розпочався із затримкою у 45 хвилин через запізнення гравців команди «Інгулець». З перших хвилин матчу ініціативу захопили футболісти з Білої Криниці. Сподівання новодмитрівських футболістів на контратаки у першому таймі не виправдалися. Тому реалізувавши один із своїм багатьох моментів, білокриницькі футболісти повели з рахунком 1:0.

Друга половина матчу розпочалася з атак футболістів «Інгульця», які спромоглися навіть на забитий гол, який арбітром не був зарахований через порушення правил. Але в другій половині тайму ініціативу знову захопили білокриницькі футболісти, які зуміли відмітилися другим забитим голом і впевнено довели матч до перемоги.

Перемога ФК «Біла Криниця» стала можливою через більш вдале підсилення команди «легіонерами».

По закінченні фінального матчу голова районної федерації футболу Олександр Федорович Москаленко та голова комітету з проведення змагань та арбітражу районної федерації футболу Олександр Олександрович Москаленко нагородили арбітра матчу, кращих гравців матчу, кращого бомбардира та фіналіста турніру почесними грамотами. Переможець отримав Кубок і пляшку ігристого вина, щоб відзначити свій успіх.   

Джерело: Футбол Херсонщини.