Білозерська футбольна ліга

3 года назад 0

4 липня 2020 року у Дніпровському відбувся центральний матч першого кола чемпіонату між чинним чемпіоном «Гроном» та володарем кубка ліги «Бригантиною».

Цього разу дніпровці помстилися станіславцям за програний кубковий фінал з рахунком 3:1, що дозволило їм одноосібно очолити турнірну таблицю.

В унісон здобули свої перемоги в Благодатному ще одні претенденти на призові місця «Цареводар» та дар`ївське «Динамо». Динамівці  16:1 познущались над «Стартом», а правдинці на 75 хвилині “вирвали” три очки у «Комети» 3:2.

Футбольний клуб «Понятівка» доволі несподівано 0:4 був розгромлений на своєму полі білозерською «Іскрою».

Олександрівське «Динамо» переграло на виїзді 7:2 «Інгулець», а його сусід по турнірці микільський «Темп» також не стояв осторонь і шість разів засмутив у токарівці місцеве «Дніпро».

Велетенське «Дніпро», посилаючись на негоду, котра вирувала цього дня, не прибуло до Широкої Балки, тому ,як наслідок, «Атлантиці» буде зарахована технічна перемога.

У наступному турі зустрінуться: «Темп» – «Динамо О», «Бригантина» – «Інгулець», «Цареводар» – «Гроно», «Динамо Д» – «Комета», «Дніпро В» – «Старт», «Іскра» – «Атлантика», «Дніпро Т» – «Понятівка». Початок матчів о, 18-00.

Джерело: Футбол Херсонщини – Главная страница