Боксер з Херсонщини Олексій Степанов став чемпіоном Європи

3 года назад 0

Боксер із Олешок, вихованець ДЮСШ «Золота Нива» Олешківської міської ради, представник Херсонської обласної організації Федерації боксу України Олексій Степанов став чемпіоном Європи з боксу серед юніорів у ваговій категорії 75 кг.

Цьогоріч на континентальній першості у складі команди збірної України , Херсонську область представляв 16-річний боксер Олексій Степанов. На першості Європи спортсмен провів 4 технічні та гідні поєдинки, у яких отримав перемогу над опонентами.

Вирішальний фінальний бій відбувся 11 липня 2021 року у столиці Грузії – Тбілісі, який боксер провів зі спортсменом з Чорногорії. Поєдинок видався напруженим. Та одноголосним рішенням суддів Олексій отримав перемогу над суперником.

Таким чином, Олексій Степанов став чемпіоном континентальної першості серед юніорів у ваговій категорії 75 кг.

Результат боксера прокоментував президент Херсонскої обласної організації Федерації боксу України Олександр Трутнєв: «Ми пишаємося своїм чемпіоном. Олексій – це яскравий приклад боксера, який завжди зявзято йде до перемоги. Адже це не перше «золото» нашого бійця на континентальній першості . Наразі Олексій – двократний чемпіон Європи, а також чотирикратний чемпіон України. Ми впевнені, на нього попереду чекає яскраве боксерське майбутнє».

Джерело: Боксер з Херсонщини Олексій Степанов став чемпіоном Європи