Чемпіонат Каховської територіальної громади з шахів (бліц) 2021

3 года назад 0

30-31 січня 2021 року в приміщенні шахового клубу МПК «Меліоратор» стартував шаховий сезон в м. Каховці – відбувся відкритий Чемпіонат Каховської міської територіальної громади з блискавичних шахів (бліц) 2021 року. Організатори змагань: Федерація шахів м. Каховки спільно з відділом у справах молоді та спорту Каховської міської ради, при організаційній підтримці управління культури і туризму міської ради.

В змаганнях взяли участь шахісти з Каховки, Н.Каховки, Роздольного. першість розігрувалась у два етапи. На першому етапі всі учасники були розподілені на три півфінальні підгрупи. за підсумками півфіналів були визначені 12 учасників фіналу, в якому і визначились призери чемпіонату.

Переможцем відкритого Чемпіонату Каховської МТГ з шахів (бліц) 2021 року за підсумками турніру став новокаховчанин Олександр Межуєв (20 очок). На другому місці – кандидат у майстри спорту з Каховки Дмитро Кузьоминський (16,5 очок). На третьому – юна надія каховських шахів Ростислав Надєєв (14 очок).

У заліку серед ветеранів призові місця розподілились наступним чином:

І – Анатолій Назаров (Роздольне)

ІІ – Всеволод Рябошапка (Каховка)

ІІІ – Олег Пільщіков (Каховка).

Переможець та призери змагань нагороджені медалями та грамотами від організаторів.

Шаховий сезон триває і вже 07 лютого 2021 року о 10.00 в шаховому клубі стартує  відкритий Чемпіонат Каховської МТГ з швидких шахів (рапід) 2021 року.