Чемпіонат України з футболу серед аматорів

3 года назад 0

Минулого тижня СК «Каховка» зіграв два матчі на своєму полі в рамках Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд сезону 2020/2021. 

28 жовтня 2020 року на стадіоні «Олімпійський» у перенесеному матчі 4 туру каховчане впевнено переграли команду «Дніпро-1 – Борисфен» (Дніпро) з рахунком 3:0. В нашій команді дублем відзначився Борис Остапенко та ще один м’яч на рахунку Онйємаобі Кінгслі Чігозьє, який на даний час є кращим бомбардиром каховської команди.
31 жовтня 2020 року в 9 турі каховчане приймали ФК «Тростянець» з однойменного міста Сумської області. Гра проходила у цікавій і безкомпромісній спортивній боротьбі та завершилась з нічийним рахунком 0:0.
На жаль, через епідеміологічну ситуацію в Україні матчі на стадіоні «Олімпійський» проходили при порожніх трибунах.
Повне відео матчів можна переглянути за посиланнями:
СК «Каховка» – «Дніпро-1 – Борисфен» (Дніпро): https://youtu.be/o5SAByqlyWY
СК «Каховка» – ФК «Тростянець»: https://youtu.be/jE0cbQ8p0bU
Після 9 турів Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд сезону 2020/2021 в турнірній таблиці третьої групи СК «Каховка» посідає четверте місце, маючи в своєму активі 16 очок.
Наступну гру каховчане проведуть 7 листопада на виїзді з лідером групи – командою ФК «Вовчанськ» (Харківська область). А на своєму полі каховчане гратимуть 14 листопада з СК «Полтава». 

Джерело: Офіційний сайт Каховської територіальної громади міста