«Дніпро» – «Кременчук» 1:3

3 года назад 0

01.11.2020. Гра 9. «Дніпро» – «Кременчук» 1:3 (0:0, 1:1, 0:2)

На «Фаворит-арені» відбувся центральний матч 3-го туру УХЛ Паріматч, в якому бронзовий призер 4-го сезону «Дніпро» приймав на своєму майданчику чемпіона України «Кременчук».

На старті гості поквапилися захопити ініціативу, але херсонці були до цього готові, і довгий час йшла рівна гра майже без загроз для воротарів. До середини періоду господарі льоду перехопили ініціативу, але не змогли реалізувати два убивчих моменти.  Євген  Гасніков  виходив на прицільну позицію, і здавалося, що після його кидка шайба залетить точно у верхній кут, але на її шляху став  В’ячеслав  Новицький . Декількома хвилинами пізніше після кидка  Дениса  Макарова  шайба перед воротарем «містян» потрапила в підставлену  Сергієм  Афанасьєвым  ключку і підступно пройшла по лінії від стійки до стійки, відскочивши в поле…

Останні дві хвилини першого періоду пройшли під акомпанемент атак обох команд і силових прийомів, але на першу перерву команди пішли з нулями на табло.

Початок 2-го періоду – «щуки» стримують навалу кременчужан, і тільки майстерність  Олександра Хомутова  рятує ситуацію. До середини матчу на майданчику йшла рівна і в’язка боротьба, поки на 31 хвилині форвард «містян»  Олександр Коробов  не без допомоги рикошету вивів чемпіонів вперед. Простріл вздовж лінії воріт – і на шляху трапився ковзан Макарова, від якого гумовий снаряд проскочив під голкіпером.
За дві хвилини гості могли подвоїти рахунок, але  Тимур Гриценко  не зумів реалізувати вихід один на один. А ось херсонці свій момент використали і відігралися у подвійній більшості – спрацювала «гармата»  Сергія Дорофєєва.

Могли господарі пійти на перерву й у кращому настрої, але  Павло Воробйов  невдало підправив кидок Гаснікова.

Третій відрізок матчу розпочався з атак «Кременчука», «щуки» небезпечно контратакували, старався на остріє  Альберт Вішняков . У гостей був супермомент у  Миколи Кисельова  (Хомутов вчасно вийшов з воріт і перервав випад).

І все же закинути вдалось першим «містянам»: на 55 хвилині, граючи у форматі 4 на 4,  Андрій  Деніскін  з-за чужих воріт віддав пас на  Артема Дубініна , а той з гострого кута забив гол, і гості знов повели в рахунку.

«Дніпро» мав можливість відігратися, але точність кидків підвела херсонців. Те, що не вийшло у «щук», вийшло у «городян». За 27 секунд до кінця основного часу матчу господарі випустили шостого польового гравця, але помилилися в нападі, чим скористався захисник «Кременчука»  Всеволод Толстушко , який із своєї зони закинув шайбу в пусті ворота.

Шайби: 0:1  – Коробов (Варава), 30:45;  1:1  – Дорофєєв (Макаров), 35:50;  1:2  – Дубінін (Деніскін), 54:49;  1:3  – Толстушко (Новицький), 59:33.

Дніпро:  Хомутов (Петров); Дорофєєв – Декало, Макаров (К) – Ратушний, Афанасьєв (А) – Матусевич, Кругляков – Мельнік; Брага – Крисанов – Швецов, Целогородцев (А) – Гасніков – Вішняков, Тимченко – Воробйов – Каракулько, Зайцев – Чернишенко – Ганута.

Кременчук:  Новицький (Гордюшин); Алексюк – Григорян, Хришпенц – Александров, Грицьких – Толстушко, Яковлев – Варава; Кисельов (К) – Сєранов – Созонов, Тютченко – Волков (А) – Савицький, Савченко – Гриценко (А) – Ворона, Коробов – Дубінін – Деніскін.

Джерело: Новини «Дніпро» – «Дніпро».