Херсонські спортсмени вирушають на Х Всесвітні ігри

7 лет назад 0

З 20 до 30 липня 2017 року у польському м. Вроцлав відбудуться ювілейні Х Всесвітні ігри. Вперше з 2005 року головний старт чотириріччя для неолімпійських видів спорту прийматиме Європа. Про це повідомляє Центральний спортивний портал Херсонської області.
Українська команда є одним із фаворитів змагань. Цього року національна збірна складається з 80 ліцензіатів, з яких 38 переможців і медалістів чемпіонатів світу та 44 чемпіонів і призерів чемпіонатів Європи.
Спортсмени виступлять у 20 видах спорту: скелелазіння, джиу-джитсу, пауерліфтинг, спортивне орієнтування, Муей-Тай, боулінг, спортивна акробатика, сумо, підводний спорт, художня гімнастика, стрибки на батуті, стрибки на акробатичній доріжці, кікбоксинг WAKO, карате, воднолижний спорт, сквош, спортивна аеробіка, танцювальний спорт, парашутний спорт, академічне веслування.
Херсонську область у складі збірної команди України представляють 3 спортсмени – Марина Максименко (сумо), Віталій Дубина (кікбоксинг) і Микола Просторов (стрибки на батуті).

Довідка: У програму Ігор входять 27 основних видів спорту і ще 4 показові – загалом спортсмени боротимуться за нагороди приблизно в 180 дисциплінах. Участь у Всесвітніх іграх візьмуть близько 4,5 тисяч атлетів та офіційних делегатів з-понад 100 країн світу.