На Херсонщині благодійники забезпечили проведення змагань сільських шахістів

3 года назад 0

У селищі Високопілля, що на Херсонщині, до Дня молоді та Конституції України пройшли два шахових турніри: фінал XVI Кубку Молоді та змагання за Кубок “є2 – є4” між командами родин.

Цього року змагання зібрало чимало справжніх фахівців з шахів Високопільської громади. Попри запеклу боротьбу суддям вдалося визначити найкращих з кращих.

Так, у змаганні за Кубок “є2 – є4” між командами родинами перемогу здобули Володимир та Олександр Гуцалові. А ось у фіналі за XVI Кубок Молоді золото дісталося Володимиру Маслію.

Підтримав учасників і Благодійний Фонд Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!». Від Фонду переможці отримали кубки та медалі.

«Як добре, що гра у шахи – це вже традиція для жителів нашого населеного пункту. Я дуже радий, що аби продемонструвати свої здібності, не потрібно їхати до Херсона, а є можливість зібратися тут. Дякую Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» за підтримку та допомогу»,- зазначив переможець Володимир Маслій.

Голова однойменної з Фондом партії Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» Геннадій Лагута наголошує: «Для нашої команди Високопільщина – Батьківшина шахів. Це приклад того, що в незалежності від місця проживання можна займатися улюбленою справою і прославляти свій край! З Днем молоді, жителі Високопілля! Успіхів вам у всіх починаннях».

Джерело: Online Нова Каховка