На півдні України відбудеться Міжнародний фестиваль повітряних зміїв

4 года назад 0

У травні на півдні України відбудеться Міжнародний фестиваль повітряних зміїв «SOUTH WIND».

У трьох локаціях Миколаївської, Херсонської та Одеської областей проходитиме повітряне шоу кайтів різних форм, розмірів і конструкцій, поєднаних однією концепцією.

Міжнародний фестиваль повітряних зміїв трансформувався з Миколаївського «Tryhutty International Kite Festival» і розпочинається цього року 16 травня у селі Радсад Миколаївського району.

23-24 травня фестиваль переміститься до села Широка Балка Білозерського району Херсонщини, а завершиться у селищі Чорноморському Одеської області 30 і 31 числа.

Кожна з локацій фестивалю має свою концепцію в оформленні: у Радсаді це «Герої мультфільмів та казок», у Широкій Балці – «Дикі тварини та птахи», на Одещині – «Морський світ».

«Найголовніше – ми представляємо оновлений зовнішній вигляд фестивалю повітряних зміїв. Весь декор, лаунжзони, артоб’єкти, які будуть на кожній локації, будуть сучасними і незвичними. Над цим працювала артплатформа «Дивина». Я вас запевняю – південь України такого не бачив! Ми очікуємо 30-60 тисяч гостей на одній локації», – розповіла  організаторка Міжнародного фестивалю повітряних зміїв «SOUTH WIND» Тетяна Безмощук.

Вхід на фестиваль і паркувальні місця будуть безкоштовними.