Новокаховчанка Ангеліна Калініна вдруге в 2021 році виграла два тенісні турніри поспіль

3 года назад 0

Ангеліна Калініна – переможниця ґрунтового турніру W100, що проводився у французькому Контрексвіллі. У статусі четвертої сіяної Калініна обіграла у фіналі представницю Угорщини Далму Галфі.

Матч проти Галфі став другим для Калініної за день. Перед фіналом українська тенісистка за 1:39 години обіграла китянку Сінвень Жен. А після цього здобула перемогу над угоркою.

Для перемоги у фіналі Калініній вистачило 77 хвилин. Загалом вона віддала угорській тенісистці всього чотири гейми.

У першому сеті Калініна за рахунку 2:2 взяла чотири поспіль гейми, завдяки чому здобула перемогу в першому сеті. Друга партія складалася інакше: українка спочатку заволоділа перевагою, вийшовши уперед з рахунком 1:5, після чого її втримала.

Для Калініної – це другий поспіль виграний турнір.  Перед цим українська тенісистка здобула перемогу на турнірі в Монпельє.

Це вдруге Калініна у 2021 році виграє два поспіль турніри.  У квітні-травні українська тенісистка перемогла на турнірі у португальському Оейраші, після чого виграла на змаганнях у Загребі.

Переможна серія Калініної: як вона триває

  • Ангеліна виграла вже десять матчів поспіль: спершу вона перемогла на турнірі у Монпельє (5 перемог), а тепер – у Контрексвіллі .
  • Перемога на турнірі в Контрексвіллі вплине на місце Калініної у світовому рейтингу – вона підійметься на 95 місце (+30 місць у рейтингу).  Це її найкращий результат у кар’єрі.  

Джерело:  Українка Ангеліна Калініна вдруге в 2021 році виграла два тенісні турніри поспіль