Перший відкритий чемпіонат міста з художньої гімнастики пройшов у Новій Каховці

4 года назад 0

2020 рік для новокаховської Школи художньої гімнастики «Зірочка» виявився непростим.

У зв’язку з карантинними заходами влітку ШХГ «Зірочка» не змогла провести запланований щорічний IV Всеукраїнський турнір в Новій Каховці, було скасовано чемпіонат області в Херсоні, на якому гімнастки захищають свої спортивні розряди, а учбово-тренувальні збори пройшли не в спортивному таборі на морі, як щороку, а в місті.

Але вже влітку у новокаховських гімнасток почалась плідна робота. У місті Дніпро з 26 по 28 серпня 2020 року 14 спортсменок взяли участь у V Міжнародному турнірі з художньої гімнастики «New Dnipro Stars». А 5 вересня 11 вихованок «Зірочки» стали учасницями  чемпіонату міста Мелітополя «Azov Cup» і привезли 2 золоті медалі.

Найголовніше досягнення в цьому році — це проведення першого Відкритого чемпіонату Нової Каховки з художньої гімнастики «NK Cup 2020», який відбувся 19 вересня в фізкультурно-оздоровчому комплексі «Гарт». До Нової Каховки приїхали 8 команд з Херсона, Мелітополя та Южноукраїнська. Всі 150 спортсменок змагалися з 9 ранку до 20 години  і в результаті отримали свої нагороди, призи, медалі та кубки. 

Джерело: Таврійські Вісті