СК «Каховка» провів два матчі

4 года назад 0

На минулому тижні СК «Каховка» провів два матчі. 1 липня 2020 року у 12 турі Чемпіонату України з футболу серед аматорів 2019/2020 каховчане грали на виїзді з одним із лідерів групи командою ФК «Вовчанськ» (Харківська обл.). Мабуть довга дорога у аномально спекотну погоду (каховчане аби дістатися до Вовчанська подолали більше ніж 600 км) далася взнаки на діях наших футболістів під час матчу. Саме «вовки» розпочали активніше та вже в дебюті створили кілька хороших нагод забити. В підсумку ФК «Вовчанськ» забив зі стандарту. Подачу Костюка від кутового прапорця замкнув Олександр Мизюк, який скористався неузгодженими діями оборонців гостей – 1:0. Досить довго рахунок лишався хитким і залишав шанси каховчанам, у яких було кілька гравців, що вміють пробити здалеку чи добре виконати стандарт. Зате серія замін і підвищення темпу під кінець зустрічі, а також грубі помилки футболістів СК «Каховка» в обороні, дозволили ФК «Вовчанськ» закріпити свою перевагу. Спершу включився в високий пресинг Роман Якименко, який скористався помилкою захисника та вийшов віч-на-віч з воротарем – 2:0. Далі Данило Соломаха за рахунок індивідуальних дій прорвався крізь захист каховчан і направив м’яча в куточок – 3:0. А буквально через кілька хвилин Єгор Коваленко отримавши передачу Чепіги з лівого краю, сильно пробив точно в кут – 4:0. Повністю матч можна подивитися за посиланням: 

ФК «Вовчанськ» – СК «Каховка» – 4:0 (1:0)

18:00; 01.07.2020. 12 тур. Вовчанськ. Стадіон Агрегатного заводу; поле 3; +27С; Суддя: Кандела Антон (Северодонецьк); Голи: О.Мизюк, 21, Якименко, 75, Соломаха, 80, Коваленко, 82; Попередження: Комягін, 20, Стеценко, 32, Щербина, 40, Костюк, 68, Якименко, 75, Галушка, 89, Ньємб, 90+3

ФК «Вовчанськ»: Пархоменко, Джаухар, Ралюченко, О.Мизюк (Галушка, 85), Чепіга, Іванченко©, Костюк, Коваленко, Мряченко (Ньємб, 72), Батусов (Соломаха, 70), Суханинський (Якименко, 57). Запасний: Москаленко. Головний тренер: Віталій Комарницький.

СК «Каховка»: Огаї, Щербина©, Стеценко, Мамич (Деменчук, 83), Горбачов, Ратушний, Комягін (Тимофіїв, 78), Остапенко (Кисельов, 83), Жиганов (Кузнєцов, 90), Гайдаєнко (Кучеренко, 67), Онйємаобі. Головний тренер: Дмитро Кузнєцов.  

Наступний свій матч в рамках Чемпіонату України СК «Каховка» зіграє у неділю 12 липня на виїзді в Запоріжжі проти ще одного лідера нашої групи – місцевого «Мотору».  

А у неділю 5 липня на с/к «Олімпійський» каховчане провели контрольну товариську гру зі срібним призером обласної першості минулого року – досвідченою командою «Хлібороб» (Н.Торгаї). Незважаючи на те, що вже в дебюті наші футболісти пропустили м’яч у власні ворота, вони зуміли взяти гру під свій контроль та у підсумку здобули крупну перемогу з рахунком 6:2. Голи у каховчан забивали: Остапенко Борис, Комягін Юрій, Жиганов Дмитро, Кучеренко Владислав, Онйємаобі Кінгслі (2).