Товариський матч. “Маріуполь” – “Кристал” (Херсон) 5: 1

4 года назад 0

“Маріуполь” – “Кристал” (Херсон) 5: 1
Голи: Топалов 20, Малюк 26, Горбунов 42, Бондаренко 49, Путря 52, Кирюханцев 65.
“Маріуполь”. 1-й тайм: Кудрик (Поспєлов, 31), Шеммі, Муравський, Биков, Горбунов, Ігнатенко, Петерман, Мишнєв, Кащук, Топалов, Кулаков; 2-й тайм: Поспєлов (Гальчук, 60), Тищенко, Дава, Сагуткін, Доброхотов, Чех, Бондаренко, Приходько, Путря, Кирюханцев, Байдал.

В рамках підготовки до нового сезону “Маріуполь” провів другий спаринг. Суперником підопічних Остапа Маркевича став херсонський “Кристал”, який готується до старту в першій лізі, інформує прес-служба клубу.

Незважаючи на товариський статус матчу, обидві команди з перших хвилин включили досить високі швидкості. У дебюті зустрічі активніше провели гості – азовці проводили спаринг на тлі серйозних навантажень. “Кристал” в перші 15 хвилин створив кілька напівмоментів біля воріт Кудрика, але потім ініціативою заволоділи маріупольці. На 20-й хвилині Топалов увірвався в штрафну і пробив повз голкіпера – 1: 0. Через 6 хвилин херсонці зрівняли рахунок. Малюк замкнув навіс Цоя зі штрафного. Але на перерву господарі все ж пішли, ведучи в рахунку. Горбунов змістився з флангу в центр, увірвався в штрафну і послав м’яч точно в кут.

На початку другого тайму азовці ще двічі засмутили гостей. Спершу Бондаренко майстерно виконав “стандарт”, а потім Путря покарав захисників за помилку. На 65-й хвилині мети досяг дальній удар Кірюханцева. 

Джерело:
footboom.com