В Херсоні розпочалися змагання Ліги учасників АТО

3 года назад 0

10 квітня 2021 року, на стадіоні середньої загальноосвітньої школи № 47міста Херсона, розпочалися змагання серед команд Ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО.

Разом з Херсонською областю у змаганнях дивізіону Південь беруть участь команди Миколаївської, Одеської та Дніпропетровської областей. Херсонщину у турнірі представляють «Авіатор ЗСУ» та «Херсон АТО».

На урочисту церемонію відкриття турніру, аби привітати та побажати спортивних успіхів захисникам України, завітали голова Херсонської обласної асоціації футболу Гордєєв Андрій Анатолійович та виконавчий директор ХОАФ Кручер Олексій Станіславович, які вручили обом командам нові футбольні м’ячі від Херсонської обласної асоціації футболу.

Окрім футбольних м’ячів подяками від асоціації, за значний внесок у розвиток футболу Херсонської області, було відзначено одних з організаторів турніру в дивізіоні Південь – Голубовича Юрія Мироновича та Шведа Ігоря Андрійовича.

Користуючись нагодою, за значний особистий внесок у розвиток футболу в Херсонській області, подякою від ХОАФ було відзначено Курбанова Заура Аслановича, голову комітету дитячо-юнацького футболу ХОАФ, члена Виконкому ХОАФ та арбітра Херсонських та професійних Всеукраїнських змагань з футболу. Також за високий професіоналізм під час проведення матчів подяки отримали арбітри Херсонщини Віталій Гонта та Сергій Гладкий.

Після урочистостей команди зіграли свій перший матч у новому сезоні. Перші очки взяв «Херсон АТО», який отримав перемогу над «Авіатором» з рахунком 4:1.

Саме ці команди будуть змагатись за право увійти до 24 найсильніших команд Ліги учасників АТО із шести дивізіонів, які зіграють у фінальному турнірі у м. Київ на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.