В Каховці відбувся шашковий турнір

3 года назад 0

15 травня 2021 року в м. Каховка на території літнього майданчика «Рандеву» відбувся відкритий турнір Каховської ТГ з шашок-64 (швидка гра), присвячений 76-річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Організатори турніру: Каховська міська шашкова федерація та відділ у справах молоді та спорту міської ради. 

За підсумками змагань перемогу в турнірі здобув кандидат у майстри спорту Сергій Мішин (Каховка),  друге місце у Василя Райляну (Берислав), третє – у Костянтина Чернощекова (Каховка).

У заліку серед жінок найкращий результат показала Ольга Мелехина (Малокаховка), ІІ місце зайняла Єва Тишковець (Каховка),  ІІІ – Алла Ралко (Каховка).

Серед ветеранів трійка призерів виглядає таким чином: І – Володимир Дем’янюк (Каховка),  ІІ – Леонід Яровий (Каховка), ІІІ – Володимир Коваль (Нова Каховка).

Каховська міська шашкова федерація висловлює подяку постійним спонсорам та партнерам шашкових змагань у Каховці – Олегу Олейнику,  Петру Комягіну та Юрію Дорохіну за надану допомогу в організації та проведенні змагань.

Джерело: КМШФ