Відкрито футбольний майданчик на території Новозбур’ївської школи №1

4 года назад 0

12 червня 2020 року, на території Новозбур’ївської школи №1, Голопристанського району Херсонської області, було відкрито футбольний майданчик зі штучним покриттям.

На урочисту церемонію відкриття завітав голова Херсонської обласної асоціації футболу Гордєєв Андрій Анатолійович. У своїй промові він привітав присутніх та подякував усім тим хто доклав чимало зусиль для будівництва цього майданчика. Саме розвиток  футбольної інфраструктури це важливий крок для розвитку футболу, як чоловічого, так і жіночого.

Після привітальних слів вже за традицію Андрій Гордєєв вручив для юних спортсменів нові футбольні м’ячі. На знак відкриття футбольного майданчика почесні гості разом з дітьми перерізали символічну стрічку. Після чого вони були запрошені зробити свій перший удар по м’ячу.

Варто відзначити, що розвиток футбольної інфраструктури для жителів села дасть змогу юним футболістам продовжувати займатися спортом в більш комфортніших умовах, що дуже важливо для підготовки майбутніх переможців. Футболізація Херсонщини триває!