Відома дата початку V традиційного турніру «Відкритий кубок Асоціації футболу АР Крим»

3 года назад 0

Стала відома дата початку V традиційного турніру «Відкритий кубок Асоціації футболу АР Крим». Перший його матч відбудеться 1 березня, а фінальний — в залежності від кількості команд-учасниць. Сьогодні ж про своє ба­жання взяти участь у турнірі вже заявили першоліговий херсонський «Кристал» та друголігові сімферопольська «Таврія» і новокаховська «Енергія».

Думається, позмагатися за почесний кубок зголоситься і аматорська команда «Хлібороб» із Нижніх Торгаїв. Торік, пригадується, їй у цьому організатори відмовили з тієї причини, що вона мала бути п’ятою на турнірі. Але якби була ще й шоста, то, мовляв, можна було б проводити змагання у двох групах по три команди у кожній. А так…

Матчі за кубок пройдуть на штучних полях Херсона і Нової Каховки. Організатори змагань і тренери команд розглядають їх як генеральну репетицію перед початком офіційного футбольного сезону. У них планується перегляд новобранців та награвання складів команд.

Доречно пригадати, що раніше кубок федерації АР Крим по два рази вигравали горностаївський «Мир» (2017 та 2018 рр.) та херсонський «Кристал» (2019, 2020 рр.). Нині перша команда припинила свої виступи, а ось друга має можливість здобути почесний трофей утретє. Хоча, думається, серйозну конкуренцію їй складуть цього разу «Таврія» та «Енергія».

Джерело: Новий День